Tom Hanks, vindecat după o infecție cu coronavirus, spune că nu are ”prea mult respect” pentru cei care nu poartă măști

07 Iul 2020
Tom Hanks, vindecat după o infecție cu coronavirus, spune că nu are ”prea mult respect” pentru cei care nu poartă măști

Actorul american Tom Hanks, care s-a vindecat după ce a fost infectat cu noul coronavirus la începutul acestui an, a declarat că nu are ”prea mult respect” pentru persoanele care refuză să pună în practică măsurile de precauţie, precum purtarea unei măşti în spaţii publice, relatează Reuters.

Hanks şi soţia sa, actriţa şi cântăreaţa Rita Wilson, au dezvăluit în luna martie că au avut rezultate pozitive la testul pentru coronavirus în timp ce se aflau în Australia pentru o filmare.

”Cel puţin trei lucruri mărunte (sunt) în beneficiul tuturor, dacă alegeţi să le faceţi”, a spus Hanks, în vârstă de 63 de ani, într-un interviu acordat Reuters Television. ”Purtaţi o mască, spălaţi-vă pe mâini, (respectaţi) distanţarea socială. Dacă nu puteţi face asta, nu am prea mult respect pentru voi”.

Hanks, recompensat de două ori cu un premiu Oscar pentru ”Philadelphia” şi ”Forrest Gump”, a comparat aceste măsuri cu paşii pe care şoferii trebuie să îi parcurgă pentru a utiliza în siguranţă o maşină. ”Atunci când conduceţi o maşină, trebuie să semnalizaţi, să nu circulaţi prea repede şi să evitaţi pietonii”, a declarat el. ”Ne place sau nu, suntem cu toţii implicaţi”, a adăugat el.

Statele Unite conduc la numărul de decese şi infectări asociate noului coronavirus.

Alte stiri din Film

Ultima oră