Mamele protestează în SUA: “Lucifer” este prea drăguț. Voi ce credeți? (VIDEO)

01 Iun 2015
Mamele protestează în SUA:  “Lucifer” este prea drăguț. Voi ce credeți? (VIDEO)
Un grup de avocatură a lansat în Statele Unite o petiție împotriva canalului tv FOX, care urmează să lanseze anul viitor un serial intitulat “Lucifer”. Inițiativa este sprijinită de o petiție semnată de 12.000 de persoane (One Million Mom's Petition). Conform petiției, serialul “îl va glorifica pe Satana și îl va înfățișa ca pe o persoană agreabilă” iar acest lucru nu poate fi tolerat. Mai mult, cei 12.000 sunt enervați că Lucifer va fi portretizat ca pe un băiat bun, contrastând cu imaginea sa biblică, relateaza Rawstory.

Site-ul oficial al serialului descrie serialul ca spunând povestea unui înger căzut care își abandonează tronul și se retrage în Los Angeles, unde devine patronul unui celebru bar de noapte.
“Lucifer” este un serial în care FOX a investit foarte mult.
Producător este nimeni altul decât Jerry Bruckheimer (seriile CSI, Pirații din Caraibe, Pearl Harbor, Armageddon, Con Air etc), iar unul dintre scenariști este scriitorul britanic de fantasy Neil Gaiman (Stardust). Un alt scenarist este Tom Kapinos, nominalizat pentru seria „Californication”.

Rolul titular este jucat de Tom Ellis, actor britanic de televiziune.
 

Alte stiri din Film

Ultima oră