S-au decernat Premiile Academiei Europene de Film. Paolo Sorrentino, Michael Caine și Charlotte Rampling printre câștigători

13 Dec 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
S-au decernat Premiile Academiei Europene de Film. Paolo Sorrentino, Michael Caine și Charlotte Rampling printre câștigători

În 'Youth', Paolo Sorrentino, care a mai câștigat pentru acest film și premiul pentru cel mai bun regizor, povestește o fabulă onirică și optimistă despre trecerea timpului, ajutat de trei glorii ale cinematografiei, Michael Caine, Harvey Keitel și Jane Fonda.

Premiul a fost oferit  în cadrul celei de a 28-a ceremonii de decernare a premiilor Academiei Europene de Film (European Film Academy).

Cu lauri au fost încununați de asemenea și actorii Michael Caine și Charlotte Rampling.

Britanicul a fost desemnat cel mai bun actor pentru interpretarea în filmul  iar premiul pentru cea mai bună actriță a fost acordat actriței britanice Charlotte Rampling pentru rolul său din filmul '45 de ani' în regia lui Andrew Haigh. Ea a primit, de asemenea, un premiu pentru întreaga carieră.

Actorul austriac Christoph Waltz, apărut de curând pe afișul celui mai recent film cu James Bond — 'Spectrum'—,a fost răsplătit pentru contribuția sa adusă la cinematografia mondială.

Alte stiri din Film

Ultima oră