Premiera săptămânii. Vin Diesel, ultimul vânător de vrăjitoare

23 Oct 2015
Premiera săptămânii. Vin Diesel, ultimul vânător de vrăjitoare
Vin Diesel lasă deoparte volanul pentru sabie. În „Ultimul vânător de vrăjitoare” el este un luptător singuratic, blestemat la nemurire de către Vrăjitoarea pe care a ucis-o cu secole în urmă. Filmul intră în sălile de cinema în acest week-end.

O aventură fantastică superb realizată și originală, filmul poartă spectatorul într-un univers mitologic dinamitat de bătălii intense, trădări inimaginabile și personaje imposibil de uitat. Plasată într-o lume nemaivăzută pe marele ecran până acum, povestea filmului se întinde pe o perioadă de peste 800 de ani și este strădania unui singur om de a ține în frâu o armată de creaturi mortale hotărâte să termine pentru totdeauna cu specia umană.

Moartea Neagră
Lumea modernă ascunde multe secrete, dar cel mai uluitor este acela că vrăjitoarele trăiesc încă printre noi; sunt creaturi vicioase supranaturale care au de gând să dezlănțuie asupra lumii Moartea Neagră, și să lichideze pentru totdeauna rasa umană pentru totdeauna. Armate întregi de vânători de vrăjitoare s-au luptat cu acești inamici nefirești timp de secole, printre ei și Kaulder, un războinic viteaz care, cu multă vreme în urmă a căsăpit-o pe Regina Vrăjitoare, decimându-i toți discipolii pe parcurs. În clipa morții, regina l-a blestemat pe Kaulder cu nemurirea, separându-l pentru totdeauna de iubita lui soție și de fiica lui. În zilele noastre, Kaulder este singurul vânător de vrăjitoare care mai e în viață, și are în spate o veșnicie de când vânează vrăjitoare solitare. Tot de o veșnicie îi e dor de familia lui. Însă, fără știrea lui Kaulder, Regina Vrăjitoare e readusă la viață, și acum caută să de răzbune pe cel care a ucis-o, declanșând o bătălie legendară care va hotărî soarta omenirii.



Distribuția

Ultimul vânător de vrăjitoare are o distribuție condusă de Vin Diesel (franciza Fast & Furious), Elijah Wood (trilogia The Lord of the Rings Trilogy, The Hobbit: An Unexpected Journey), Rose Leslie (“Game of Thrones”, ’“Downton Abbey”)și Michael Caine (The Dark Knight trilogy, Interstellar). Filmul e regizat de Breck Eisner (The Crazies), după un scenariu de Cory Goodman și Matt Sazama & Burk Sharpless.  

Alte stiri din Film

Ultima oră