Nicole Kidman explică de ce bătea din palme ca o focă la Gala Oscar (VIDEO)

09 Mar 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Nicole Kidman explică de ce bătea din palme ca o focă la Gala Oscar (VIDEO)

Actriţa Nicole Kidman a oferit în cele din urmă o explicaţie despre modul ciudat în care a aplaudat la decernarea Oscarului pentru cel mai bun film. Stilul său de a bate din palme precum o focă a stîrnit amuzament, comentarii şi ironii la adresa actriţei australiene, relatează telegraph.co.uk.  

Actriţa a explicat că prin modul său de a aplauda a vrut să-şi protejeze inelul imens cu diamant. "De aceea am aplaudat aşa. A fost, însă, foarte dificil deoarece purtam un inel imens, care nu era al meu, dar era absolut minunat, şi eram îngrozită că aş putea să-l stric", a declarat Kidman la un post de radio australian. 

 

 

Ea i-a criticat pe cei care nu au avut altceva de făcut decât să se uite cum aplaudă ea. "Nu era nimic mai important la care să fie atenţie decât aplaudatul ca o focă?", s-a întrebat Kidman.

În comentariile de pe reţelele de socializare, modul ciudat de a aplauda al actriţei a mai fost comparat cu al unui robot, cu al unei reptile sau al lui Grinch, personajul de ficţiune creat de dr. Seuss.

La Oscar 2017, Nicole Kidman a fost nominalizată la categoria "Cea mai bună actriţă într-un rol secundar", pentru prestaţia din fimul Lion, dar premiul a fost câştigat de Viola Davis pentru rolul său în Fences. 

 

 

Alte stiri din Film

Ultima oră