Mila Kunis şi Kate McKinnon fac spectacol în comedia „Spionul care mi-a dat papucii”

20 Aug 2018 | scris de Sebastian S. Eduard
Mila Kunis şi Kate McKinnon fac spectacol în comedia „Spionul care mi-a dat papucii”

Mila Kunis şi Kate McKinnon fac spectacol în comedia „Spionul care mi-a dat papucii”

 

 

Una dintre cele mai aşteptate comedii, ,,Spionul care mi-a dat papucii” se pregăteşte de lansarea pe marile ecrane din România, unde va putea fi vizionat în premieră din  17 august.

 

Cu o distribuţie care îi aduce în rolurile principale pe: Mila Kunis, Kate McKinnon, Justin Theroux şi Sam Heughan, ,,Spionul care mi-a dat papucii” este un film regizat de Susanna Fogel. ,,Întotdeauna mi-am dorit să joc rolul unei rebele într-o comedie din care să nu lipsească  acţiunea. Scenariul acestui film este unul dintre cele mai amuzante si minunate lucruri pe care le-am citit vreodata. Putea fi cu uşurinţă vorba despre doi tipi, însă e vorba despre două tipe foarte tari. Kate McKinnnon era deja parte din proiect şi asta a contat pentru mine. Sunt o mare fană a ei. E foarte amuzantă şi incredibil de talentată.”, a declarat Mila Kunis despre implicarea ei în comedia ,,Spionul care mi-a dat papucii”.

 

Audrey (Mila Kunis) şi Morgan (Kate McKinnon) sunt două prietene vechi din Los Angeles care se trezesc prinse în mijlocul unei conspirații internaționale, atunci când fostul iubit al lui Audrey apare la ușa ei cu o echipă de asasini nemiloşi pe urmele sale. Surprinse de propriile acţiuni, fetele intră fără ezitare într-o misiune care le poartă prin toată Europa, printre agenți secreți şi curse mortale, hotărâte să ducă la bun sfârşit un plan riscant de salvare a lumii. Intervenția oportună a unui agent britanic fermecător devine singurul lor atu.

 

Condimentată cu dialoguri hilare şi situatii neaşteptate, comedia „Spionul care mi-a dat papucii” are premiera în cinematografele din țară pe 17 august. Un film distribuit de Vertical Entertainment.

 

 

Alte stiri din Film

Ultima oră