Top James Bond: Daniel Craig, cel mai “bețiv”, Pierce Brosnan cel mai sângeros (VIDEO)

24 Iul 2015
Top James Bond: Daniel Craig, cel mai “bețiv”, Pierce Brosnan cel mai sângeros (VIDEO)
Toate filmele cu James Bond sunt la fel, comentează The Economist. James Bond este trimis într-o locație exotică, întâlnește și seduce o pre frumoasă fată, este prins de personajul negativ, scapă, omoară inamicul și, evident, într-un apus de soare pleacă îmnpreună cu fata. Până la următoarea misiune.

Datele strânse de publicația The Economist asupra celor șase James Bond de până acum (Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan, Daniel Craig – pentru a-i menționa în ordine cronologică) arată, însă că nu toți spionii 007 se poartă la fel. Astfel, Pierce Brosnan pare cel mai însetat de sânge; el are cele mai multe crime la activ – nu mai pu'in de 19 victime pe episod. George Lazenby, care a jucat într-un singur film JamesBond, este cel mai afemeiat, în timp ce Daniel Craig, agentul 007 “în funcție”, are cea mai mică trecere la femei. 

În schimb, ni se spune, Daniel Craig bea cele mai multe păhărele cu Martini. Și asta nu este tot. În Skyfall – punem pariu că nu ați observat acest amănunt – Heineken a a venit cu o sumă consistentă pentru a se asigura că Daniel Craig...bea numai bere. Ce se va întâmpla după noul James Bond, Spectre, vom vedea. Prin noiembrie. Apropo. Vedeți trailerul.


Merită.

Alte stiri din Film

Ultima oră