,,Fata din tren” a staţionat pe prima poziţie a box office-ul românesc

11 Oct 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
,,Fata din tren” a staţionat pe prima poziţie a box office-ul românesc

Ecranizare a romanului omonim, care la nivel mondial s-a vândut în peste 15 milioane de exemplare, filmul ,,Fata din tren” a devenit cea mai vizionată premieră cinematografică, după ce a generat încasări în valoare de 518.091 lei şi a înregistrat un număr de 27.285 spectatori în acest weekend.

Filmul ,,Fata din tren” a fost urmat în topul încasărilor cinematografice de filmele: ,,Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi” şi de comedia românească ,,Două lozuri”, care au generat venituri în valoare de 425.424 lei şi respectiv 424.926 lei.

Emily Blunt va putea fi urmărită ca protagonistă a mult-aşteptatului thriller, fenomenul care a încântat milioane de cititori îşi face acum drum către marile ecrane, în regia lui Tate Taylor („Culoarea sentimentelor”), alături de o distribuţie de elită, din care mai fac parte şi: Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Allison Janney, Edgar Ramirez, Lisa Kudrow şi Laura Prepon.

O producţie DreamWorks Pictures, distribuită de Freeman Entertainment, filmul „Fata din tren” este un thriller psihologic care din 7 octombrie 2016 poate fi urmărit pe marile ecrane din toată ţara.

Alte stiri din Film

Ultima oră