„Dezastrul din San Andreas” a cutremurat box office-ul din România. Peste 30.000 de spectatori!

02 Iun 2015
„Dezastrul din San Andreas” a cutremurat box office-ul din România. Peste 30.000 de spectatori!
Cu Dwayne Johnson în rolul principal, acţiunea „Dazastrul din San Andreas” a devenit lider incontestabil de box office la nivel naţional, după weekendul de lansare, înregistrând încasări de 710.099,33 lei şi 32.426 de spectatori. Producţia New Line Cinema, Village Roadshow Pictures şi Warner Bros. Pictures a avut premiera în cinematografele din ţară pe 29 mai.

Producătorul filmului Warner Bros. Pictures a îmbinat cu succes povestea emoţionantă a unei familii care se redescoperă cu efecte speciale senzaţionale: „Dezastrul din San Andreas” este un film de vară ideal, aducând în cinematografe o experienţă colosală, cu efecte vizuale uluitoare şi o reprezentaţie de zile mari din partea starului Dwayne Johnson. Suntem încântaţi de rezultatele înregistrate de film până acum şi sperăm ca entuziasmul spectatorilor să fie la fel de mare şi în continuare.”

După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter de intervenţie (Dwayne Johnson) şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături în San Francisco. Însă intervenţia lor printre ruine este doar începutul problemelor, pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat.

Pe lângă Dwayne Johnson, din distribuţia filmului „Dezastrul din San Andreas” mai fac parte: Carla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi şi Paul Giamatti. Acţiunea este regizată Brad Peyton.
 

Alte stiri din Film

Ultima oră