BOMBĂ. Actorul Charlie Sheen a dezvăluit că este seropozitiv

17 Noi 2015 | scris de Marina Constantinoiu
BOMBĂ. Actorul Charlie Sheen a dezvăluit că este seropozitiv


Actorul american a dat această informație la postul de televiziune NBC, în cadrul emisiunii ”Today”. ”Sunt aici pentru a recunoaște că sunt seropozitiv”, a declarat acesta. Shenn a făcut această mărturisire pentru a răspunde numeroaselor zvonuri care circulau pe seama stării sale de sănătate.
Actorul a explicat că este la curent cu situația stării sale de sănătate de circa patru ani. Victimă a unor dureri de cap puternice, de accese de transpirație, el a crezut la început că are o tumoare la creier. ”Am crezut că s-a terminat”, a povestit acesta.
În toți acești ani, actorul spune că a fost victima unor trădări și tentative de extorsiune. Anumite persoane care erau la curent cu maladia sa au amenințat că vor da totul publicității.
”Am plătit aceste persoane”, a declarat Sheen, apreciind că a dat în total circa un milion de dolari.
Printre cei care îl șantajau erau persoane cu care a avut relații sexuale, dar el afirmă că aceste raporturi erau protejate și dă asigurări că nu a transmis virusul nimănui, scrie France Soir.
Sheen, care a divorțat de trei ori, a jucat timp de opt ani rolul din comedia 'Doi bărbați și jumătate', în 2011 a fost concediat de producători pentru comportament violent, petreceri cu prostituate și pentru acuzațiile de agresiune la adresa uneia dintre fostele sale soții.
Potrivit unui portal dedicat vedetelor, Access Hollywood, fosta soție a lui Sheen Denise Richards, cu care are două fete, știa de mult timp că actorul este seropozitiv. Potrivit site-ului, actorul ar fi contractat virusul după divorțul cuplului în 2006.
Charlie Shenn, care are 50 de ani, este actualmente sub tratament și afirmă că virusul este puțin activ în cazul său.

Alte stiri din Film

Ultima oră