Ce filme vedem din acest week-end la cinema

25 Mar 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Ce filme vedem din acest week-end la cinema

 

Batman v Superman/ Batman v Superman: Zorii Dreptății
Filmul se anunță ca primul dintr-o serie mai lungă în care vom face cunoștință cu supereroii DC Comics. Dacă până acum aveam numai filme cu Batman sau Superman, sau ne raportam la personajele Marvel (Omul Păianjen, Hulk, Captain America, Hulk, Thor sau Volverine) de acum încolo ne vom distra și cu alți eroi.

Batman v Superman

Un scenariu cam tras de păr dar efecte speciale de zile mari, multă acțiune, timp de două ore și jumătate, o distribuție wow, „Batman v Superman” este un film făcut în special pentru fani dar care încearcă să câștige și alte audiențe. Dacă va izbuti, vom vedea.


Găsiți aici o cronică relativ completă „Batman v Superman”


Der 7bte Zwerg/ Al șaptelea pitic
Un film de desene animate realizat în Germania poate fi o alternativă, în acest week-end, pentru cei mici. Este ajunul celei de-a 18-a aniversări a prinţesei Rose, iar la castelul Fantabularasa tot regatul se pregăteşte pentru sărbătoare. Au sosit deja Albă ca Zăpada, cei şapte pitici, Cenuşăreasa şi Scufiţa Roşie.Chiar înainte ca orologiul să bată miezul nopţii, Bobo, cel mai mic dintre pitici, o înţeapă din greşeală pe Printesa Rose (Frumoasa din Pădurea Adormită) cu un ac blestemat, iar întregul regat cade într-un somn de o sută de ani! Bobo şi ceilalţi şase pitici pornesc într-o aventură periculoasă, pentru a-l găsi pe Jack, care să o trezească pe Rose cu sărutul lui.

saptelea pitic


Le dernier Loup/ Ultimul lup
Este un film în regia lui Jean-Jacques Annaud, al cărui nume este legat de pelicule celebre precum „Sapte ani in Tibet”, „Amantul”, „Numele trandafirului” sau “Inamicul e aproape”. În 1967 un tânăr student din Beijing, Chen Zhen, este trimis să trăiască alături de păstorii nomazi din Mongolia pentru a-i educa. Aflat aici, Chen Zhen învață despre păstori și legătura pe care o au cu lupii, o legătură ce este amenințată de aparatul guvernamental. Pentru că filmul lui Annaud te lasă să descoperi, ca în „Sapte ani in Tibet”, o altă față a modernizării Tibetului izvorâtă din lupta dintre mentalitatea comunistă chineză, disperată să modernizeze totul în jur, şi tradiţiile mongole.

ultimul lup



Alte stiri din Film

Ultima oră