Ce filme vedem din acest week-end la cinema?

12 Mar 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Ce filme vedem din acest week-end la cinema?

Son of Saul/Fiul lui Saul

Este filmul cu care Ungaria a luat Oscarul în acest an. Este un film bine făcut a cărui acțiune este plasată în lagărul morții de la Auschwitz - Birkenau în 1944. Spune povestea unui evreu maghiar prizonier, pe nume Saul (jucat de Géza Röhrig), membru al Sonderkommando, un grup de prizonieri cărora li s-au dat privilegii umilitoare și iluzorii ca oameni de încredere, cu creșteri minore în rația alimentară. În schimb, aceștia cară cadavrele din camerele de gazare în locul în care să fie arse, apoi duc cenușa departe ca să fie aruncată. Numai că la un moment dat Saul descoperă printre cadavrele cărate unul care ar putea să fie al fiului său…

Saul

 

Allegiant/ Seria Divergent: Allegiant

Fanii francizei se vor bucura, pentru că în cinematografe intră partea a treia. După cutremurătoarea revelație din Insurgent, Tris și Four sunt obligați să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară orașul Chicago. Pe lângă pericolele necunoscute care îi așteaptă, asta mai înseamnă și să-și abandoneze pentru prima dată prietenii și familia. Tot ce știau devine irelevant în această nouă lume, iar cei doi trebuie să aleagă în cine să aibă încredere în momentul în care izbucnește un război care amenință întreaga omenire.

divergent

Bajiro Mastani/ Glorie și iubire

Nu știu dacă luați în calcul așa ceva, însă acesta este un film indian. Da, ați auzit bine. Mai intră și așa ceva în cinematografe. Filmule ste o poveste epică despre unul dintre cele mai mari războinici ai Indiei și povestea de dragoste a acestuia. O poveste de dragoste ce nu poate fi uitată și care, de-a lungul secolelor, a inspirat națiunea.

bajirao

 

Pattaya/Aventuri în Pattaya

O comedie. Franky şi Krimo visează să evadeze din monotonia cartierului pentru a pleca într-o călătorie în staţiunea thailandeză Pattaya. Pentru a putea ajunge acolo, îl înscriu pe piticul din cartier, la Campionatul mondial de box thailandez al piticilor....

pattaya

 

Triple 9/ Triple 9 Codul străzii

Un film de acțiune, thriller, care îi are în distribuție pe Woody Harrelson și Kate Winslet. Când o bandă de spărgători de bănci, formată din poliţişti corupţi şi foşti militari este forţată să dea o lovitură extrem de riscantă în favoarea unui mafiot fără scrupule, membrii ei hotărăsc că singura lor şansă de a reuşi este să distragă atenţia Poliţiei din Atlanta folosindu-se de codul “999” — care înseamnă “poliţist rănit.”

triple 9

Alte stiri din Film

Ultima oră