Ce cadouri au fost pregătite pentru nominalizații la Oscar 2020

09 Feb 2020 | scris de A.V.
Ce cadouri au fost pregătite pentru nominalizații la Oscar 2020

Ce surprize ascunde pachetul de cadouri în valoare de 215.000 de dolari, potrivit estimărilor Forbes, pregătit pentru fiecare dintre nominalizații principalelor secțiuni ale premiilor Oscar din 2020, arată Insider.

Fiecare vedetă nominalizată la secțiunile cel mai bun actor, cea mai bună actriță, cel mai bun actor în rol secundar, cea mai bună actriță în rol secundar sau cel mai bun regizor sunt așteptați la ceremonia premiilor Oscar cu un pachet de cadouri care în 2020 a ajuns la o valoare de 215.000 de dolari.

Vedetele pot să aleagă să păstreze numai o parte dintre cadouri sau, cum s-a întâmplat în alți ani, să doneze tot pachetul.

Printre cele mai neașteptate cadouri se numără tratamentele cu Botox, seruri, pastile și tehnologie medicală care folosește laser pentru piele, în valoare de 25.000 de dolari oferite de un cabinet din New York li o bentiță pentru meditație care declanșează fond sonor potrivit cu starea mentală a persoanei care o poartă.

Neașeptată este prezența printre cadouri a unui dispozitiv de colectare a urinei proiectat împortiva pericolelor de contaminare a probei ca și un aparat pentru fumat electronic realizat din aur de 24 de karate.

În pachet se mai găsesc perne decorative, dulciuri, produse cosmetice și textile, băuturi alcoolice, bijuterii, programe de dietă și chiar voucere pentru vacanțe care ajung până la 78.000 de dolari.

Printre cei care vor fi întâmpinați cu cadouri se numătă Brad Pitt, Adam Driver, Scarlett Johansson, Joaquin Phoenix, Leonardo DiCaprio și Charlize Theron.

Produsele sunt oferite de Distinctive Assets, o companie diferită de Academia Americană de Film care organizează gala.

Gala celei de-a 92-a ediții a Premiilor Oscar are loc luni dimineață, de la ora 3.00, la Los Angeles.

Gafa

În săptămâna premergătoare ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, programată în noaptea de duminică spre luni (în România), Academia Americană de Film a comis o eroare inexplicabilă care s-a răspândit rapid în mediul online.

Gafa a pornit de la o iniţiativă lăudabilă iniţiată pe pagina oficială de Twitter, în care era prezentată o platformă cu ajutorul căreia utilizatorii pot face predicţii referitoare la câştigătorii celor 24 de premii puse la bătaie la 10 februarie 2020.

Toate bune şi frumoase, doar că în respectiva postare de promovare a apărut ca exemplu chiar predicţia semnată „The Academy”, cu nume concrete ale filmelor şi actorilor laureaţi. Greşeala a fost sesizată destul de repede, iar postarea a fost ştearsă, însă internauţii au apucat să facă „print-screen”-urile doveditoare, redifuzându-le apoi în spaţiul virtual.

Astfel, rămâne de văzut câte dintre predicţiile Academiei se vor regăsi în realitate.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Film

Ultima oră