Captain America: Civil War – recorduri de încasări

10 Mai 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Captain America: Civil War – recorduri de încasări

În primul weekend de la lansare, „Captain America: Civil War” a înregistrat în România încasări record de aproape 500.000 de dolari americani şi peste 87.000 de admisii, devenind astfel cel mai bun film Disney cu supereroi din 2016, cât și filmul Disney cu supereroi care are cele mai mari încasări la lansare din toate timpurile.

 

Comparând cifele de deschidere ale filmului ”Captain America: Război Civil” cu ale altor producții cu supereroi, acesta conduce în top după cum urmează: a depășit încasările cu 247% față de ”Captain America: Soldatul Iernii”, cu 188% față de ”Iron Man 3”, cu 125% încasările ”Avengers: Sub semnul lui Ultron”, preum și filmul ”Batman vs. Superman”, unde a înregistrat încasări mai mari cu 71%.

În noul film „Captain America: Război Civil” de la Marvel se produce o fractură între Răzbunători, care are drept rezultat împărţirea în două tabere – una condusă de Steve Rogers şi de dorinţa sa ca Răzbunătorii să rămână liberi pentru a apăra umanitatea fără amestecul guvernului, iar cealaltă condusă de Tony Stark şi decizia sa surprinzătoare de a sprijini coordonarea echipei de către guvern.

 

Din distribuţia filmului fac parte: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Emily VanCamp, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd şi Frank Grillo, cu William Hurt şi Daniel Brühl.

 

Alte stiri din Film

Ultima oră