Avengers: Age of Ultron, pe cel mai lat ecran de cinema de la noi - 22,5 metri!

24 Apr 2015
Avengers: Age of Ultron, pe cel mai lat ecran de cinema de la noi - 22,5 metri!
Superproducţia hollywoodiană „Avengers -Răzbunătorii: sub semnul lui Ultron” a inaugurat, joi seara, noua Sală Grand Ultra de la Grand Cinema & More . Pelicula ne prilejuieşte întâlnirea cu toţi supereroii din precedentele producţii Marvel: Captain America, Iron Man, Thor, Hulk etc.

Doritor să se retragă din activitate ca Iron Man, Tony Stark îl creează pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenţă artificială. Acesta ar trebui să evalueze pericolele şi să controleze armata de roboţi a lui Stark, doar că Ultron va declara curând război rasei umane. Dotat cu puteri nebănuite şi invincibil în învelişul său de adamantium, robotul se aruncă împotriva New York-ului, Răzbunătorii fiind singurii în stare să ţină piept extraordinarei ameninţări. Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră şi Hulk vor avea nevoie de resurse ieşite din comun, dar şi de multă şiretenie pentru a-l înfrunta pe genialul robot, în stare să controleze minţile oamenilor şi să emită distrugătoare radiaţii şi unde electromagnetice!

Sala Grand Ultra aduce câteva elemente de noutate în România. Este dotată cu cel mai lat ecran de cinema de la noi– 22,5 m, design black box și revoluționarul sistem Dolby Atmos. Platforma Atmos este cea mai nouă tehnologie audio surround din lume, care poate reda simultan până la 128 de obiecte audio independente. Sistemul revoluționar permite atât poziționarea foarte precisă a sunetului în interiorul sălii, cât și mișcarea lui în funcție de acțiunea filmului.

O atenție specială a fost acordată și ecranului de tip „screen silver”, cu formă concavă. Atât culoarea argintie, cât și textura și forma sunt special alese pentru a oferi spectatorilor o calitate excepțională a imaginii. Grand Ultra beneficiază și de dublu proiector 4K cu capacitate 3D și HFR, fiind singura sală din România care deține această soluție inedită chiar și pentru filmele 3D.

Alte stiri din Film

Ultima oră