Vrăjitorie în masă pentru îndepărtarea lui Trump de la Casa Albă (VIDEO)

26 Feb 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Vrăjitorie în masă pentru îndepărtarea lui Trump de la Casa Albă (VIDEO)

Ritualuri în masă, care au reunit vrăjitoare şi oponenţi ai lui Donald Trump, au avut loc în SUA în încercarea de a-l îndepărta de la Casa Albă pe noul preşedinte american, relatează independent.co.uk.

Adepţii vrăjitoriei din întreaga ţară au făcut o vrajă vineri, la miezul nopţii, însoţită de incantaţii şi arderea unei fotografii neonorante al lui Trump cu o lumânare. 

Un grup dedicat pe Facebook a strâns peste 10.500  de like-uri, cu hashtag-ul #magicresistance, iar un document online prin care se explica cum se face ritualul a fost distribuit de foarte multe ori.

 

 

Documentul intitulat "O vrajă care îl leagă pe Donald Trump şi pe toţi care îl instigă", scris de un autointitulat "gânditor magic", prezintă vraja.  "Vă chem pentru a-l lega pe Donald J Trump, astfel încât lucrările sale maligne să eșueze cu desăvârșire şi să nu mai poată face nici un rău la orice suflet omenesc, nici vreunui copac, animal, stâncă, pârâu sau mare", se spune în vrajă.

Înregistrarea video, care circulă pe internet, arată persoane care rostesc incantaţii şi ard fotografii cu Trump. Participanţi sunt instruiţi să facă ritualul în puterea nopţii, când e semilună în scădere, până la îndepărtarea lui Donald Trump de la Casa Albă.

Ritualul nu afectează fizic pe nimeni, susţinând, în schimb, că această rezistenţă magică sub semiluna în scădere va fi suficientă pentru îndepărtarea lui Trump.  

Acţiunea în masă a provocat furie printre creştinii conservatori, care au acuzat vrăjitoarele că au declarat război spiritual. Fondatorul Alianţei Naţionale Creştine, Kevin Ambrose, a afirmat că ritualul este un exemplu că adepţii săi îi ajută pe liberalii nereligioşi

"Aceşti oameni, majoritatea tineri, care ar fi putut fi enervaţi de atacurile non-stop ale media la adresa preşedintelui Trump, pot deveni un teren fertil pentru grupurile sataniste", a mai spus el.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră