Trei români, ţintele unui atac în stil mafiot în Germania

27 Iun 2020 | scris de A.V.
Trei români, ţintele unui atac în stil mafiot în Germania

Trei români au fost ţintele unui atac în stil mafiot în Germania. Maşina în care se aflau cei trei a fost blocată în trafic, pe o stradă din Dusseldorf, de două autoturisme. Poliţia germană a crezut iniţial că este vorba despre un accident rutier, informează rp-online.de.

Doi români se află în stare gravă după ce au fost atacaţi pe o stradă din Dusseldorf. Cel de-al treilea român care se afla în autoturism a scăpat fără răni grave, cel mai probabil, pentru că se afla pe bancheta din spate.
 
Maşina românilor a fost blocată în trafic de alte două autoturisme. Atacatorii au năvălit spre maşina cetăţenilor români, au deschis portierele şi i-au atacat cu cuţitele pe cei doi care ocupau scaunele din faţă. Şoferul român, în vărstă de 39 de ani, a încercat să scape şi a lovit de mai multe ori maşina care îl bloca din faţă. Acesta a fost probabil şi motivul pentru care poliţiştii au crezut, la prima vedere, că au de-a face cu un accident rutier.
 
Atacatorii au reuşit să fugă înainte ca poliţia să ajungă la faţa locului, iar acum sunt căutaţi de autorităţi. Procurorul din Dusseldorf, alături de o echipă de criminalişti, a început ancheta în acest caz. Potrivit poliţiei din Dusseldorf, incidentul a fost catalogat drept tentativă de omor.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră