O mașină a lovit bariera de securitate din fața Parlamentului britanic (VIDEO)

14 Aug 2018
O mașină a lovit bariera de securitate din fața Parlamentului britanic (VIDEO) Galerie foto (2)

O maşină a intrat în plină viteză marţi dimineaţa în bariera de securitate instalată în faţa sediului Parlamentului britanic, conform imaginilor difuzate pe rețelele de socializare, relatează presa internațională.

 

 


Unele dintre ele arată agenţi de poliţie încercuind maşina, iar apoi conducând un bărbat în cătuşat.

 

 

Potrivit Reuters, un bărbat a fost arestat după ce o maşină a intrat în bariera de securitate din faţa parlamentului britanic.



Mai multe ambulanţe au sosit la locul incidentului, iar un dispozitiv de securitate a izolat străzile din jurul parlamentului - Millbank şi Victoria Tower Gardens - unde a sosit un dispozitiv important de zeci de poliţişti.

Potrivit BFM TV, mai mulți pietoni ar fi fost răniți în urma acestui incident, dar niciunul nu are viața în pericol.

Autoritățile au închis stația de metrou Westminster, adaugă BFM TV.

UPDATE

''Deşi nu excludem nicio ipoteză, Comandamentul de combatere a terorismului al Met (Serviciul Poliţiei Metropolitane) va conduce ancheta cu privire la incidentul de la Westminster'', a anunţat poliţia britanică pe contul său de Twitter, potrivit Reuters.

Bărbatul arestat de poliţia britanică după ce şi-a propulsat maşina în bariera de securitate din faţa Parlamentului de la Londra marţi dimineaţă este suspectat de ''acte teroriste'', a anunţat Scotland Yard, citat de AFP şi Reuters, scrie agerpres.ro.

Suspectul refuză să colaboreze cu anchetatorii, anunță presa britanică.

 

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră