„Liniștiți-vă, beți câte 50 de grame și mergeți mai departe”: Dodon își îndeamnă susținătorii să treacă peste înfrângere

23 Noi 2020 | scris de A.V.
„Liniștiți-vă, beți câte 50 de grame și mergeți mai departe”: Dodon își îndeamnă susținătorii să treacă peste înfrângere

Președintele în exercițiu al R. Moldova și perdantul la alegerile din noiembrie curent, Igor Dodon, merge în localitățile în care a obținut cele mai multe voturi la scrutinul prezidențial și le muțumește alegătorilor săi, scrie agora.md.

După cum a scris cel din urmă și pe contul său de Facebook, a ajuns, sâmbătă, 21 noiembrie, în  Vulcănești, Ceadîr Lunga, Taraclia și Comrat.  Întrunirile pe care le-a avut Dodon cu alegătorii săi nu s-au lăsat fără critici la adresa contracandidatei sale, Maia Sandu. În același timp, președintele în exercițiu și-a îndemnat susținătorii să treacă peste înfrângere: „Liniștiți-vă, beți câte 50 de grame și mergeți mai departe”.

Pe rețelele de socializare a fost făcut public un filmuleț video de la un banchet la care Igor Dodon le vorbește celor prezenți în sală. 

„Știu că nu e ușor. În suflet … .  Am vrut să spun că e cu litera H, dar nu e bine. Știu că mulți din voi au plâns. Chiar și acum am văzut lacrimi în ochii unora. Nici mie nu îmi este ușor din motiv toată mizeria a fost vărsată peste mine familia mea. Luați exemplu de la mine. Să trecem cu toții peste asta. E mai bine ca acum trei ani. Avem mai multe instrumente, ai multe oportunități Rusia este alături. Liniștiți-vă. Beți câte 50 grame. Strângeți în pumn forțele și mergeți mai departe”, li s-a adresat Igor Dodon oamenilor adunați într-o sală de ceremonii. 

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Externe

Ultima oră