CNN: Melania Trump, printre cei care încearcă să-l convingă pe Trump să accepte că a pierdut alegerile

08 Noi 2020 | scris de A.V.
CNN: Melania Trump, printre cei care încearcă să-l convingă pe Trump să accepte că a pierdut alegerile

Prima doamnă, Melania Trump, s-a alăturat grupului tot mai mare de apropiați ai președintelui Trump care îl sfătuiesc că a venit timpul să accepte că a pierdut, transmite CNN citând surse apropiate celor doi.

CNN noteză că Melania Trump nu a comentat încă public rezultatul alegerilor, dar că în privat susține acest punct de vedere.

Preşedintele american Donald Trump, a postat noi mesaje pe Twitter prin care susţine că alegerile au fost “furate”.

“Credem că aceşti oameni sunt hoţi. Maşinile marilor oraşe sunt corupte. Aceastea au fost alegeri furate. Cel mai bun realizator de sondaje din Marea Britanie a scris în această dimineaţă că acestea au fost clar alegeri furate, că este imposibil de imaginat că Biden l-a dep-şit pe Obama în unele dintre statele acestea”, a scris Trump. “Acolo unde a contat, au furat ce le trebuia să fure”, a adăugat el.

 

Context

CNN anunțase că Jared Kushner, ginerele lui Donald Trump şi consilier senior al preşedintelui, a vorbit cu acesta pentru a-i transmite să ia în calcul recunoaşterea victoriei lui Joe Biden.

Mişcarea vine după ce Donald Trump a transmis într-un comunicat de presă – la foarte scurt timp după ce CNN l-a anunţat pe Joe Biden ca învingător în alegeri – că acesta „se grăbeşte în mod fals să pozeze în câştigător” şi că această cursă este „departe de a se fi încheiat”.

„Nu mă voi odihni până când poporul american nu va avea o numărare onestă a voturilor, pe care democraţia o cere”, a spus Trump, anunţând, totodată, că lupta în justiţie urmează să înceapă luni.

Adjunctul şefului de campanie al echipei Biden-Harris, Kate Bedingfield, a spus sâmbătă seară, după anunţul CNN, că nu a existat nicio comunicare între Trump şi Biden, şi nici între reprezentanţi ai celor două staff-uri.

UPDATE

Soția lui Donald Trump, Melania, a reacționat pentru prima dată pe Twitter, la aproape o săptămână de la alegerile prezidențiale din Statele Unite.

„Poporul american merită alegeri corecte. Fiecare vot legal – nu ilegal – trebuie să fie numărat. Trebuie să ne protejăm democrația prin transparență totală”, a transmis Prima Doamnă pe Twitter.

Alte stiri din Externe

Ultima oră