Hackerii de la Anonymous avertizează asupra izbucnirii celui de-al Treilea Război Mondial (VIDEO)

09 Mai 2017
Hackerii de la Anonymous avertizează asupra izbucnirii celui de-al Treilea Război Mondial (VIDEO)

Hacktiviștii de la Anonymous a difuzat prin intermediul canalului lor de Youtube o înregistrare video în care avertizează lumea să se pregătească pentru izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial.

"Ies la suprafață toate semnele unui război iminent în Peninsula Coreei. Fiecare țară își mută strategic piesele în teritoriu. Însă spre deosebire de alte războaie, deși vor fi și trupe terestre detașate în teritoriu, această bătălie va fi, cel mai probabil, una brutală și rapidă. De asemenea, va fi devastatoare la nivel global, economic și va avea un impact negativ asupra mediului înconjurător. Acesta va fi un război real, cu consecințe la nivel mondial. Sunt trei superputeri în acest conflict, iar celelalte națiuni vor fi obligate să aleagă de partea cui vor fi", afirmă unul dintre hackeri, sub anonimatul oferit de masca lui Guy Fawkes.

Anonymous susține că administrația condusă de Donald Trump colaborează cu oficialitățile australiene, Australia fiind asimilată unei zone strategice din Oceanul Indian, și că în această țară au fost deja au fost deplasați peste 1.000 de militari americani, împreună cu o importantă flotă aeriană.

"Cetățenii vor fi ultimii care vor afla, de aceea este important să înțelegeți ceea ce fac celelalte națiuni. Pregătiți-vă pentru ceea ce va urma...", concluzionează cei de la Anonymous.

Anonymous - Se pregătesc pentru ceea ce urmează... WWIII (2017-2018)

Hackerii își susțin previziunile pe tensiunile din pensinsula coreeană au escaladat după ce SUA a instalat un scut antirachetă în Coreea de Sud, iar Coreea de Nord a continuat testele nucleare.

În urmă cu două săptămâni, China le-a cerut cetățenilor săi care se află în Coreea de Nord să părăsească de urgență țara.

Alte stiri din Externe

Ultima oră