Criza coronavirusului lovește lanțul McDonald’s

02 Mai 2020 | scris de A.A.
Criza coronavirusului lovește lanțul McDonald’s

Lanțul McDonald’s din Noua Zeelandă a făcut un anunț șocant: a terminat stocurile de salată atât de apreciată în hamburgeri și sandwich-urile comercializate odată cu redeschiderea resturantele în regim de drive-thru după relaxarea măsurilor de carantinare a populației, conform Fox News.

Restaurantele fast-food au anunțat prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare că întâmpină o problemă în asigurarea necesarului de salată în mai multe locații după invazia de clienți din ultimele zile. S-au făcut precizări că se depun eforturi substanțiale în completarea stocurilor tuturor restaurantelor.

Dacă zeelandezii nu apreciază atât de mult frunza de salată din produsele fast-food-ului pot în continuare să cumpere produsele preferate.

Restaurantele au fost deschise de luni după o perioadă de mai mult de o lună în care populația a fost carantinată. Clienții au format cozi imense încă din prima zi, unii ajungând încă de la 4 dimineața pentru a se asigura că pot să-și comande produsele mult dorite. Autoritățile locale au raport chiar și blocaje în trafic în apropierea localurilor.

Conform rapoartelor oficiale, McDonald’s a vândut într-o singură zi peste 300.000 de burgeri în cele 160 de locații din Noua Zeelandă.

Alte stiri din Externe

Ultima oră