Cină romantică. Nici chiar Angela Merkel n-a rezistat "efectului" Trudeau!

18 Feb 2017
Cină romantică. Nici chiar Angela Merkel n-a rezistat "efectului" Trudeau!

Premierul Canadei, Justin Trudeau, a mai trecut în catastif încă o victimă a șarmului său, se pare irezistibil. Victoria este cu atât mai importantă cu cât este vorba chiar de cancelarul german Angela Merkel, despre care nu se poate spune prea des c-ar fi chiar o persoană care să aibă emoții sau sentimente...

În cadrul vizitei pe care o face în Germania, premierul canadian a luat cina într-un restaurant de lux, alături de cancelarul german și de soțul acesteia.

Merkel a ținut să-l surprindă pe Trudeau, arătându-i o fotografie din 1982, de pe vremea când acesta avea 10 ani și-și însoțea tatăl, Pierre Trudeau, la o întâlnire cu Helmuth Kohl.

 

Deja se poate defini clar un efect Trudeau, pe care acesta îl are asupra interlocutorilor săi, modul în care este primit şi privit oriunde în lume provoacă mereu valuri de comentarii pe reţele de socializare.

 

Ce rămâne de făcut? Pentru binele diplomației românești, îl somăm public pe această cale pe cel care are aspectul și capacitatea intelectuală de a deveni un corespondent al lui Trudeau să se facă văzut! Dacă nu, ar trebui clonat Trudeau!

Alte stiri din Externe

Ultima oră