O cântăreață germană oferă concerte în apartamente private pentru copiii nevoiași din România

02 Noi 2016 | scris de Istvan Deak
O cântăreață germană oferă concerte în apartamente private pentru copiii nevoiași din România

Ea și-a anunțat fanii pe pagina de Facebook că în următoarele două luni va oferi concerte private la cerere pentru toți cei care solicită serviciile ei. Toate sumele adunate după prestațiile ei vor fi donate copiilor săraci din România.

Diana

Practic, tânăra de 23 de ani din localitatea Gross-Zimmern, va concerta gratis, iar cei care o solicită vor face donații pentru această cauză nobilă. “De la petreceri de firmă până la solicitări de prestații timp de o oră în apartamente private, totul este posibil”, notează op-online.

“Concert în aprtament sau în orice locație inedită, muzica mea se potrivește oriunde, inclusiv într-un cadru mic familial. Ideea este să fie un concert într-un cadru închis, în care oamenii să se cunoască între ei, de ce nu o cină, sau o serbare de zi de naștere sau onomastică”, spune Sink.

Ea nu vrea să oblige pe nimeni să plătească o sumă fixă. “Prefer să mă las surprinsă de bunătatea oamenilor. Sunt mulțumită dacă adun într-o seară 50 de euro și un pachet cu jucării și dulciuri. Primul concert este fixat deja pentru data de 4 noiembrie, în rest, programul meu este liber. În mod normal sunt plătită pentru aparițiile mele, însă în cazul ăsta nu vreau nici măcar rambursarea cheltuielor de transport. Nu este reclamă pentru mine sau muzica mea, ci doar un sprijin pentru copii”.

Acțiunea se realizează împreună cu organizația germană “Din mână în mână”, care este de peste șase ani activă în zonele rurale din România. Surpriza este că Sink s-a născut tot în România. Părinții ei au emigrat în Germania, când ea avea doar doi ani.

“Când am aflat că pachetele nu se duc într-un loc oarecare din România, ci chiar în orașul meu natal Petroșani, am decis că un cadou e mult prea puțin. Locuitorii de acolo sunt în mare dificultate de când s-au închis minele din zonă. În afara cadourilor de Crăciun, vreau ca fiecare pachet să conțină rechizite pentru școală, iar banii să fie folosiți și pentru a oferi o masă caldă oamenilor fără adăpost din oraș”, a comentat cântăreața.

Pentru a rezerva un concert privat al Dianei Sink, cititorii germani sunt rugați să acceseze pagina ei de Facebook ”Diana and the music” sau să trimită un email la adresa contact@dianaandthemusic.com. Singura condiție este ca locația să fie în regiunea Rhein-Main din Germania, iar rezervarea să fie până în 15 noiembrie, când pornește transportul spre România.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră