Boris Johnson este tată. Partenera de viaţă a premierului britanic a născut un băieţel

29 Apr 2020 | scris de A.V.
Boris Johnson este tată. Partenera de viaţă a premierului britanic a născut un băieţel

"It's a boy!" (E băiat!) s-a strigat la Londra miercuri, undeva, într-un spital, unde Carrie Symonds, logodnica premierului britanic Boris Johnson a născut un băieţel. A fost mai repede decât se prevedea, dar copilul este sănătos, scrie Reuters.

Symonds are 32 de ani. Ea declarase recent că bebeluşul se va naşte la începutul verii. Nu este clar dacă Boris Johnson, care are 55 de ani, îşi va lua un concediu de parternitate, dat fiind faptul că Guvernul său are de-a face cu cea mai gravă criză sanitară de la epidemia de gripă spaniolă din 1918 până azi.

"Premierul şi doamna Symonds sunt bucuroşi să anunţe naşterea unui băieţel sănătos, într-un spital din Londra, în această dimineaţă", a anunţat un purtător de cuvânt. "Şi mama şi băieţelul se simt bine. Premierul şi doamna Symonds doresc să mulţumească fantasticei echipe de la maternitate", a mai spus acesta.

Nu s-a făcut niciun anunţ în privinţa numelui copilului.

Vestea naşterii copilului a picat într-un moment agitat pentru Johnson, care s-a întors la muncă luni, după ce s-a recuperat în urma infectării cu noul coronavirus, forma sa gravă de COVID-19 băgându-l în spital şi chiar la terapie intensivă.

Symonds a prezentat, la rândul ei, simptome de îmbolnăvire, dar şi-a revenit mai rapid.

 

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră