Un băieţel, declarat mort, a început să plângă înainte de a fi incinerat

09 Feb 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Un băieţel, declarat mort, a început să plângă înainte de a fi incinerat

Băieţelul s-a născut prematur într-un spital local, la 8 ianuarie, şi la naştere cântărea doar 1500 de grame. După ce a petrecut 23 de zile într-un incubator, familia sa a decis să-l ia acasă pentru a sărbători noul an chinezesc, dar starea copilului a continuat să se deterioreze. 

După ce a fost readus la spital pentru tratament de urgenţă, băieţelul a suferit un atac de cord. El a fost dus la crematoriul spitalului pentru a fi incinerat. Un angajat al crematoriului a descris momentul în care copilul a început să plângă înainte de a fi băgat în crematoriu:"Imediat după ce l-am scos de la morgă, mi s-a părut că am auzit un zgomot. Apoi, după ce l-am băgat în crematoriu, zgomotul a devenit mai puternic. Am deschis recipientul în care se afla şi l-am văzut mişcând. L-am anunţat pe tată că băieţelul său trăieşte".

Medicii de la spitalul Pan’an People consideră supravieţuirea copilului, un miracol. Doctor Chen, şeful secţiei de pediatrie, a declarat că, de 20 de ani de când practică această meserie, nu a mai întâlnit un asemenea caz. 

Alte stiri din Externe

Ultima oră