ALERTĂ CU BOMBĂ în două avioane Air France. Zborurile au fost deviate către aeroporturi din SUA (VIDEO)

18 Noi 2015 | scris de Veronica Micu
ALERTĂ CU BOMBĂ în două avioane Air France. Zborurile au fost deviate către aeroporturi din SUA (VIDEO)

Cursa Air France 65, care decolase din Los Angeles către Paris, a fost deviată spre Salt Lake City. Imediat după acest incident, cursa Air France 55, care decolase de pe aeroportul Dulles din Washington tot către Paris, a fost redirecționată spre un aeroport din Halifax, Nova Scotia, tot din cauza unei alerte cu bombă.

Autoritățile nu știu dacă avertizările telefonice au fost făcute de aceeași persoană.

"Avioanele au făcut obiectul unor amenințări anonime după decolare. Ca măsură de precauție și pentru a efectua toate controalele de securitate necesare, Air France a decis să solicite devierea ambelor aparate de zbor. Autoritățile locale sunt pe cale să efectueze inspecții complete ale aparatelor, pasagerilor și bagajelor", a anun'at Air France într-un comunicat.

Incidentul vine la câteva zile de la atentatele de la Paris care s-au soldat cu 129 de morți, și după ce Rusia a confirmat că un atentat cu bombă se află la originea catastrofei avionului Airbus 321 în Peninsula Sinai, cu 224 de persoane la bord. Ambele atacuri au fost revendicate de către gruparea ISIS. (Veronica Micu)

Alte stiri din Externe

Ultima oră