Lumina Sfântă de la Ierusalim, adusă în România de Sfintele Paști de o delegație a Patriarhiei Române

29 Apr 2016 | scris de Cristi Ionescu
Lumina Sfântă de la Ierusalim, adusă în România de Sfintele Paști de o delegație a Patriarhiei Române

O delegație a Patriarhiei Române, condusă de Preasfinţitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, va aduce Lumina Sfântă de la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim cu un avion închiriat de Patriarhie, sâmbătă, 30 aprilie 2016.

Lumina Sfântă va fi oferită la slujba de Înviere de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel clerului şi credincioșilor prezenți la Catedrala patriarhală. Totodată, protoieriile din Arhiepiscopia Bucureştilor şi alte eparhii ale Patriarhiei Române din sudul țării sunt invitate să trimită delegați la Aeroportul internațional Henri Coandă (salonul oficial) în seara de 30 aprilie 2016, la orele 18:30, pentru a primi Lumina Sfântă de la Ierusalim.

De la Aeroportul Internațional Henri Coandă, Lumina Sfântă de la Ierusalim va fi dusă în Transilvania şi Banat cu două avioane de mici dimensiuni la Satu-Mare (cu escală la Sibiu şi Cluj-Napoca) şi Timişoara pentru clerul şi credincioșii ortodocși, iar un alt avion va duce Lumina Sfântă la Bacău și Suceava, pentru Moldova şi Bucovina.

Alte stiri din Credinta

Ultima oră