Ce legătură există între broasca țestoasă, iepurele și câștigul din dividende?

09 Iun 2015
Ce legătură există între broasca țestoasă, iepurele și câștigul din dividende?
Înainte de a considera ideea de a investi în dividende drept învechită și lipsită de speranță, amintiți-vă de vechea fabulă cu broasca țestoasă și iepurele. Țestoasa a ajuns la o vârstă venerabilă și se bucură de pensie în Florida. Puteți face și voi același lucru dacă vă veți adapta cel puțin o parte din investiții la principiile explicate în “Minighidul de investiții cu dividende mari”.

„Minighid de investiţii” cu dividende mari face parte din seria Cărți mici, profituri mari, un proiect al editurii Publica.

În Minighid de investiții cu dividende mari, Chuck Carlson, expert în acțiuni care oferă dividende, le prezintă investitorilor avizi de dividende un plan de acțiune. Veți afla cum să evitați capcanele, să găsiți oportunități și să construiți un portofoliu care generează dividende mari și sigure cu ușurință, prin intermediul formulei DMS (Dividende Mari și Sigure). Dacă aveți un oarecare spirit de aventură, Carlson vă oferă ce vă doriți și vă va învăța cum să găsiți dividende mari și sigure provenind din acțiunile străine, acțiuni preferențiale, FIT-uri, trusturi de investiții imobiliare și altele. Plină de observații și sfaturi practice, această resursă de nădejde conține instrumente simple, strategii și recomandări pentru găsirea dividendelor mari și sigure; de asemenea, vă ajută să alcătuiți un portofoliu complet, care vă aduce bani din dividende în fiecare lună și vă arată care sunt acțiunile ce plătesc cele mai mari dividende, incluzând datele de încasare a plăților.
 

Alte stiri din Carte

Ultima oră