Ce cărți lansează Grupul Editorial Trei la Bookfest 2016? Reduceri de până la 50%

31 Mai 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Ce cărți lansează Grupul Editorial Trei la Bookfest 2016? Reduceri de până la 50%

Cărţile editurilor Trei, Pandora M şi Lifestyle Publishing au reducere de până la 50%. De asemenea, peste 100 de titluri vor avea preţ promoţional 10 lei.

Avem foarte multe recomandări pentru lecturile estivale. Carieră malefică, de Robert Galbraith (aka J.K. Rowling) este o apariţie foarte aşteptată, la fel ca şi Cartea clanului din Baltimore, de Joel Dicker, Convinge-mă! — un nou thriller de Lee Child şi Cotloane întunecate de Ruth Rendell.


Dintre delicatesele literare vă recomandăm patru volume excepţionale. În Împărăţia cerurilor, Emmanuel Carrère îşi imaginează începuturile creştinismului şi urmăreşte parcursul şi învăţăturile apostolilor Luca şi Pavel. Simon Sebag Montefiore vă propune, în Colecția de Istorie, povestea de dragoste imperială dintre Ecaterina cea mare și Potemkin.


Al doilea volum al tetralogiei napolitane a Elenei Ferrante, Povestea noului nume, de la Pandora M, continuă istoria celor două prietene-adversare, Lila şi Elena. Iar în Povestea cea bună, de la Trei, laureatul Nobel pentru literatură J.M. Coetzee dialoghează cu psihoterapeuta Arabella Kurtz despre nevoia umană de a imagina poveşti.

Pentru cei pasionaţi de psihologie vom avea, la standul Trei, volumul Află adevărul, continuarea bestsellerului Spy the lie, în care foşti agenţi CIA ne învaţă cum să convingem pe oricine să facă mărturisiri complete. Seria de psihologie practică pentru părinţi este completată de volumul Mamă, sunt tachinat! Cum să-ţi ajuţi copilul să facă faţă vieţii sociale, care face o pereche grozavă cu Ghidul de supravieţuire pentru adolescenţi, scris chiar de o adolescentă, de la Pandora M.

Cărţi spectaculoase şi surprize pentru cei mici

Colecţia PanDA de la Pandora M este o companie ideală pentru vacanţa micilor cititori. Elefantul Elmer, ursul Pom Pom, pisoiul Max, mica prinţesă, Jack şi celebra pisică MOG îi vor încânta pe copiii între 3 şi 7 ani cu năzdrăvăniile lor. Cititorii un pic mai mari se vor delecta cu aventurile micului geniu inventator Frank Einstein, vor descoperi secretele cosmosului în Profesorul Astro Cat şi frontierele Universului şi vor afla răspunsuri la întrebările lor despre lume din Filosofia pentru copii, bestseller absolut în toate ţările în care a apărut.


Această ediţie a Bookfest coincide cu sărbătoarea de 1 Iunie, aşa că multe dintre evenimente vor fi dedicate copiilor şi adolescenţilor, sub umbrela Bookfest Junior. Pandora M îi aşteaptă pe micii cititori cu ateliere creative şi o tombolă având ca premii ursuleţi panda şi pisicuţe MOG din pluş, cărţi, jucării, obiecte-surpriză, vouchere pentru cursuri educaţionale şi invitaţii la piese puse în scenă de actorii Teatrului Ion Creangă.

Lansări de carte ale Grupului Editorial Trei

La această ediţie a târgului Bookfest, Israel este ţara invitată, iar Dror Mishani, autorul romanului Dispariţia, publicat de Editura Trei, se va întâlni cu cititorii săi la târgul de carte. Dror Mishani vă aşteaptă sâmbătă, 4 mai, la ora 17.00, la standul Israelului din Pavilionul C4.

Tot sâmbătă, 4 iunie, dar de la ora 11.00, lansăm la Scena Arena din Pavilionul C1 volumul 2 din BOOKĂTĂRIA DE TEXTE ŞI IMAGINI. Povestiri scrise, desenate, condimentate, sărate şi dulci pentru toate vârstele... coordonată de Stela Lie & Florin Bican. Cartea este publicată de Editura Pandora M în parteneriat cu Faber Studio şi Clubul Ilustratorilor.

Duminică, de la ora 15.00, Chris Simion se întâlneşte cu cititorii săi la Scena Arena din Pavilionul C1, pentru lansarea volumului În fiecare zi Dumnezeu se roagă la mine.

Pentru detalii despre toate noutăţile editoriale cu care Grupul Editorial Trei îşi aşteaptă cititorii la cea de-a XI-a ediţie a Salonului Internaţional de Carte Bookfest puteţi consulta cataloagele de mai jos.

Alte stiri din Carte

Ultima oră