Inna: “Chiar de ziua mea am primit două cadouri minunate: un premiu de la YouTube şi premiul MTV EMA pentru Best Romanian Act!”

16 Oct 2015
Inna: “Chiar de ziua mea am primit două cadouri minunate: un premiu de la YouTube şi premiul MTV EMA pentru Best Romanian Act!”
Inna (Elena Alexandra Apostoleanu) îşi sărbătoreşte ziua de naştere la 16 octombrie. La ceas aniversar îi spunem “La mulţi ani”!

A simţit chemarea muzicii de mică, fascinată de bunici şi de mamă. Crede în miracolele vieţii şi este fericită şi recunoscătoare pentru tot ce a primit în universul muzicii şi nu numai. “Muzica pentru mine înseamnă bucurie, emoţie, iubire transmisă oamenilor şi iubire pe care o primeşti înapoi. Fericirea pe care o simt eu atunci când sunt pe scenă este un sentiment pe care mi-ar plăcea să îl simtă tot mai mulţi oameni. De mică am simţit chemarea muzicii pentru că, în familia mea, şi bunica, bunicul şi mama cântau, aşa că nu am putut să stau departe”, mărturiseşte interpreta.
Sunt oameni care nu cred în miracole însă Inna nu face parte din această categorie: “Cred că totul este un miracol. Niciodată nu m-am aşteptat şi nu m-am gândit că voi ajunge să cânt în faţa a zeci de mii de oameni, să călătoresc în toată lumea, să am atât de mulţi fani care mă iubesc.”
Cel mai frumos moment al ultimului an nu poate fi rezumat la un singur episod. “Am trăit multe momente frumoase: pe scenă în faţa fanilor mei, în backstage, când stau cu fanii mei şi vorbim, facem poze, îi văd fericiţi, sinceri şi emoţionaţi, timpul petrecut alături de familia mea, piesele mele care reuşesc să cucerească topurile. Sunt norocoasă!”, explică Inna şi continuă: “Pe 27 octombrie, lansez albumul «INNA», un album cu piese în care mă regăsesc foarte mult, compuse de producători şi compozitori renumiţi din industria muzicală internaţională. Deja am început să lucrez la varianta deluxe a acestui album care se va lansa la anul, în vara. În rest, concerte, sesiuni în studio. O viaţă profesională activă. Sunt fericită şi recunoscătoare pentru lucrurile pe care le am în viaţa mea. Muzica mea, fanii mei, familia aproape, prietenii. Simt că am şi mai multe de oferit, sunt foarte entuziasmată şi dornică să muncesc tot mai mult şi să fiu pe scenă în faţa voastră ani mulţi de acum încolo. De altfel, chiar de ziua mea am primit două cadouri minunate: un premiu de la YouTube pentru cei 1 milion de abonaţi pe canalul meu şi premiul MTV EMA pentru Best Romanian Act şi am intrat în cursa pentru Best European Act. Ambele premii le datorez fanilor mei şi le dedic lor”. La mulţi ani, Inna!

Alte stiri din Calendar

Ultima oră