INNA: “Am învăţat însă să am răbdare, să muncesc, să nu mă dau bătută, să cred în mine!”

15 Oct 2015
INNA: “Am învăţat însă să am răbdare, să muncesc, să nu mă dau bătută, să cred în mine!”
INNA (Elena Alexandra Apostoleanu) îşi săbătoreşte ziua de naştere la 16 octombrie. La ceas aniversar îi spunem “La mulţi ani”!

Piesa „Hot” – rod al colaborării interpetei cu Play & Win în anul 2008 - s-a aflat în prima linie a clasamentelor realizate de posturile de radio din România precum şi din Bulgaria, Grecia, Polonia, Rusia,  Turcia şi Ungaria, fiind nominalizată, un an mai târziu, la categoria „Cea mai bună piesă internaţională” în cadrul Premiilor Eska. Noi piese precum „Deja Vu”, „Endless”, „Fly”, „Amazing”, „Good Time” au devenit pe dată hituri.

Interpreta a pregătit un nou disc intitulat simplu: “INNA”, albumul fiind aşteptat cu nerăbdare de fani. Noul material discografic include piese de succes, realizate în colaborare cu producători şi compozitori de top între care se află Eric Turner, Breyan Issac, Marcel Bostan şi Sebastian Barac. Între piesele incluse pe noul album află și “Bop Bop”, single lansat în luna iulie 2015, care se bucură de mare succes atât în țară cât și peste hotare.

Pentru INNA, muzica este cuvântul de ordine. “Petrec destul de mult timp în studio, înregistrez piese noi, compun, filmez, fac repetiţii şi bineînţeles, concerte. Îmi place ca oamenii să ştie despre mine ce este cel mai important despre INNA, ca artist şi Alexandra, ca persoană: că iubesc muzica, nu trece nici o zi din viaţa mea fără muzică, îmi place să călătoresc, îmi plac oamenii. Nu m-am gândit niciodată că plătesc nişte preţuri, ci că renunţ la unele lucruri sau am parte de ele mai puţin: timp liber, timp petrecut cu familia sau prietenii. Am învăţat însă să am răbdare, să muncesc, să nu mă dau bătută, să cred în mine”, a subliniat INNA.



Alte stiri din Calendar

Ultima oră