Iarina Demian: “Nu pot concepe viaţa fără muncă şi fără bucuria de a mai descoperi şi de a mai învăţa ceva!”

18 Iul 2015 | scris de Cristi Severin
Iarina Demian: “Nu pot concepe viaţa fără muncă şi fără bucuria de a mai descoperi şi de a mai învăţa ceva!”
Desăvârşita actriţă şi regizoare Iarina Demian îşi sărbătoreşte ziua de naştere la 19 iulie. Îi spunem, cu drag, “La mulţi ani!”. Bucuria de a fi din nou bunică şi de a dărui publicului spectacole frumoase - sunt “poli” ai universului Iarinei Demian despre care ne-a vorbit la ceas aniverar.

“În familia mea s- a născut un mic Chirilă, care a fost botezat în numele Tatălui al Fiului şi al Sfântului Duh, cu numele de Ivan-Matei. Din când în când, îl strigăm Vaniuşa, diminutivul de la Vania, şi suntem siguri că bunicul lui este alături de noi şi se bucură că l-am botezat Ivan. Eu îi mai spun şi «Ivan cel Groaznic» de dulce. Este un tip foarte serios care te priveşte drept în ochi, te măsoară şi te intimidează cu seriozitatea lui, la numai aproape opt luni. Botezul lui Ivan a fost cel mai frumos şi mai drag moment al acestui an!”, mărturiseşte Iarina Demian subliniind totodată: “Aş vrea să fiu o bunică de milioane dar, din când în când, mai apare câte un proiect şi, atunci, munca mă acaparează într-o altă direcţie. Cele două tipuri de bunici se luptă între ele: cea care face clătite şi tort de mere şi îl plimbă pe Ivan în parc, şi cea care ştie că «cine a înălţat munca până la iubire, a coborât raiul pe pământ» ...Nu câştigă niciuna dintre ele, deşi se luptă cu disperare amândouă. Uneori sunt gata să se ia la bătaie… O altă mare bucurie a mea este Ana, frumoasa mea nepoată care a terminat o şcoală americană de tenis anul ăsta şi pleacă în California să-şi continue studiile. Îmi va fi dor de ea!”, exclamă Iarina Demian.

În luna noiembrie, Iarina Demian propune iubitorilor de frumos un nou eveniment cultural: teatru, fotografie, concursuri de scurt metraje, “prin proiectul luna artEST «Artiştii împotriva violenţei şi discriminării» câştigat de fundaţia artEST şi cofinanţat de AFCN, un maraton în care sperăm să-i aducem alături de noi pe cei mulţi şi pasivi. Teatru, fotografie, concursuri de scurt metraje şi piese de teatru într-un act, toate în incinta ARCUB. Nu pot concepe viaţa fără muncă şi fără bucuria de a mai descoperi şi de a mai învăţa ceva!”. La mulţi ani, stimată doamnă Iarina Demian!





 

Alte stiri din Calendar

Ultima oră