"Vacanţă la ţară", cu preţuri de la 175 de lei/sejur

02 Mai 2015
Nici nu s-a terminat vacanța de 1 mai, că operatorii din turism au lansat un nou program dedicat celor care vor să redescopere farmecul vieții la țară și gustul bucatelor tradiționale românești. Cea de-a 25-a ediție a programului "Vacanțe la țară" începe duminică 3 mai și se va desfășura în pensiuni de două, trei, patru și cinci margarete înscrise în rețeaua Asociației Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultura (ANTREC).

"Destinatarii programului care se derulează până pe 19 iunie sunt toate categoriile de turiști, care pot descoperi viața satului, tradițiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism și, nu în ultimul rând, pot servi o masă tradițională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta", se arată într-un comunicat al ANTREC.

Tarifele recomandate pensiunilor pentru actuala ediție a Programului "Vacanțe la Țară" sunt: pensiuni de două margarete 175 de lei /persoană, pensiuni de 3 și 4 margarete 225 de lei/ persoană, iar la pensiunile de cinci margarete 290 de lei/ persoană.

În tarif sunt incluse cinci nopți de cazare în cameră dublă, respectiv șase zile, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă la program va oferi micul dejun din partea casei. Rezervările se pot face direct la pensiuni, prin agențiile membre ANAT, prin filialele ANTREC.

Filialele ANTREC participante în prima fază la program sunt: Alba Argeș (Rucăr), Bihor( Băile Felix, Băile 1 Mai, Remeți), Brașov (Bran, Moieciu, Râșnov, Teliu, Timișul de Jos, Zărnești), Constanța, Covasna (Balvanyos, Dalnic,Târgu-Secuiesc), Gorj (Cartiu, Baia de Fier, Peștișani, Tismana), Iași (Codrii Pașcanilor), Maramureș( Botiza, Desești, Șieu, Rozavlea, Poienile Izei, Săpânța, Borșa), Mehedinți (Pensiuni din Clisura Dunării /Cazanele Dunării), Neamț (Ceahlău, Pipirig) și Prahova (Slănic Prahova).
 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră