Criza coronavirus: zboruri anulate de TAROM

25 Mar 2020
Criza coronavirus: zboruri anulate de TAROM

În contextul răspândirii pandemiei de coronavirus și intrării în vigoare a Ordonanței Militare nr.3 de astăzi, 25 martie, ora 12.00, compania TAROM anunță anularea tuturor zborurilor interne pe teritoriul României pentru următoarele 14 zile.

Aceste măsuri vin la scurt timp după transmiterea unui comunicat cu privire la programul zborurilor pe luna aprilie:

”Compania TAROM informeazã pasagerii sãi cã a fost finalizat orarul de zbor pentru luna aprilie.

Dacă aveți rezervări sau doriți să călătoriți, vă rugăm să urmați pașii de mai jos:

Dacă aveți un bilet deja achiziționat, puteți accesa secțiunea "Despre Călătoria Ta", pentru a identifica statusul zborurilor, precum și modificările datelor de călătorie. Vă rugăm să accesați acest link, introducând numele de familie (dacă la momentul rezervării l-ați inversat cu prenumele, vă rugăm să folosiți prenumele) și codul rezervării sau seria biletului (începe cu 281). https://www.tarom.ro/verifica-datele-calatoriei

Dacă intenționați să planificați o călătorie, în "Orar zboruri" sunt informații actualizate periodic, afișând doar cursele rămase în operare după efectele Covid-19. Puteți verifica selectând perioada și perechea de orașe dorite https://www.tarom.ro/orar-zbor.

Din aplicația #TAROM, disponibilă pentru telefoane cu sistem de operare iOS și Android, care se poate descărca din App Store și Play Store, în Manage booking/Rezervările mele, puteți salva rezervarea dumneavoastră, introducând numele de familie (dacă la momentul rezervării l-ați inversat cu prenumele, vă rugăm să folosiți prenumele) și codul rezervării sau seria biletului (începe cu 281). Astfel, veți putea fi informați despre potențialele modificări ulterioare. Dacă vor fi modificări ale datelor de călătorie, ecranul va fi actualizat automat.

Prin aplicația mobilă trimitem periodic notificări referitoare restricții de călătorie, rute și alte informații necesare.”

Revenim cu mai multe informații legate de posibilitatea de recuperare a contravalorii biletelor de avion deja achiziționate.

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră