S-a măritat cu bărbatul care a violat-o, dar avea în minte un plan DIABOLIC

04 Apr 2016 | scris de Cristi Ionescu
S-a măritat cu bărbatul care a violat-o, dar avea în minte un plan DIABOLIC

O tânără a pus la cale un plan diabolic pentru a se răzbuna pe bărbatul care a violat-o, după ce acesta a fost eliberat din lipsa de probe, dar și pe baza mărturiei mamei acestuia, care i-a oferit fiului său un alibi.

Tânăra Jackie Spencer avea 17 ani la momentul violului și l-a cunoscut pe B. Lynn (32 de ani) la un concert Justin Bieber. Potrivit declarației fetei, Lynn părea un tip timid și retras, dar amuzant. Pentru că fata părea atrasă de el, bărbatul a abordat-o și a invitat-o la o plimbare în doi, pe faleză. Acesta a mințit în privința vârstei, scrie fata în declarație, spunând că are 23 de ani.

"L-am întrebat câți ani are, mi-a răspuns că 23. I-am zis că eu am 19, ca să nu se sperie și să fugă, era foarte drăguț și nu părea de 32 de ani. Am iesit la plimbare pe faleză și ne-am luat două cocktail-uri de la barul de pe plajă. Era destul de târziu, dar am stat puțin pe nisip și el mi-a povestit despre idealurile sale. Am apucat să beau câteva guri din pahar, însă m-a luat amețeala. Mai băusem până atunci, nu era prima dată și nu puteam să înțeleg ce se întâmplă, de ce sunt amețită. Apoi i-am simțit mâna pe sâni și n-am putut să fac nimic. Pur și simplu nu puteam să mă mișc. Apoi acolo jos. I-am spus să se oprească, mi s-a făcut frică și am recunoscut că sunt minoră, dar nu s-a oprit. S-a urcat pe mine, dar nu am putut să mă mișc. Am început să țip, după care m-a lovit și am leșinat. M-am trezit câteva ore mai târziu, cu fața în nisip, dezbrăcată de la brâu în jos. O femeie care alerga pe plajă mi-a dat o bluză și m-a dus direct la poliție", scrie fata în declarație.

Fata a reușit, totuși, să le ofere anchetatorilor un portret robot al agresorului, a obținut un certificat medico-legal care atesta violul, iar testul de sânge a relevat că fusese drogată. Bărbatul a fost prins, în cele din urmă și adus în fața justiției, iar la identificare fata l-a indicat imediat. Totuși, nu s-a mai ajuns la proces pentru că mama bărbatului a depus mărturie în favoarea acestuia, cum că ar fi fost cu ea toată noaptea și n-ar fi putut s-o violeze pe tânără. Astfel, din victimă, tânăra a ajuns la un moment dat să fie considerată o mincinoasă chiar de propria familie.

Ulterior, tânăra a constatat că este însărcinată, iar singurul candidat era chiar violatorul său. Fiind convinsă că justiția nu mai are cu ce s-o ajute și renegată de propria familie, tânăra Jackie Spencer a pus la care un plan atât de diabolic, încât chiar și George R. R. Martin (Game of Thrones) ar fi invidios. Aceasta a reușit să-l convingă pe bărbat că îl iubește și că a făcut o greșeală acuzându-l de viol, fiindcă era speriată. Apoi s-a măritat cu Lynn, care era fericit că avea o nevastă atât de tânără, dar și un moștenitor.

În scrisoarea de adio, tânăra scrie clar: "Îl voi face să plătească atât de scump și să sufere atât de tare, vreau să crape de durere. Și el și maică-sa și toți cei care l-au susținut pe el sau i-au crezut minciunile, inclusiv familia mea".

După naștere, exact pe data în care fusese violată, tânăra a omorît copilul, apoi s-a sinucis.

Bărbatul a recunoscut, ulterior, violul.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră