Trei băieți s-au lăsat înțepați de un păianjen pentru a se transforma în ”Spider-Man”

26 Mai 2020 | scris de A.A.
Trei băieți s-au lăsat înțepați de un păianjen pentru a se transforma în ”Spider-Man”

Trei băieți din Bolivia au fost internați după ce au fost înțepați de un păiajen din specia ”Văduva neagră” în timp ce erau pe un câmp de lângă un sat retras, anunță Fox News.

Cei trei s-au lăsat intenționat înțepați deoarece erau ferm convinși că vor căpăta super-puteri asemenea eroului lor preferat din desene, Spider-Man. Băieții de doar 8, 10 și 12 ani din satul Chayanta, s-au apropiat de păianjen și au început să-l provoace împingând un băț spre el, a declarat epidemiologul șef din Ministerul Sănătății reporterilor Telemundo.

După ce au fost înțepați, a durat doar câteva minute până au dezvoltat primele simptome. Mama lor i-a dus de urgență la o policlinică de unde au fost transferați la spitalul din Llallagua.

Starea lor s-a înrăutățit peste noapte și au fost din nou transferați la cel mai mare spital de copii din regiune. După mai multe zile de internare și tratament, au început să dispară simpotomele: dureri musculare, febră, tremur. Chiar dacă această specie de păiajen nu este agresivă, veninul lor poate fi letal.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră