Slujbă de EXORCISM la moaștele Sfintei Parascheva. Posedata, răstignită de oameni pe racla cu oseminte (VIDEO)

27 Oct 2015
Slujbă de EXORCISM la moaștele Sfintei Parascheva. Posedata, răstignită de oameni pe racla cu oseminte (VIDEO)
Imagini incredibile în România, scrie presa internațională,  în timpul pelerinajului anual la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva. O femeie, bănuită ca fiind posedată de diavoli, a fost supusă la o sesiune de exorcism de către oamenii prezenți la procesiune.

În înregistrarea video, femeia are convulsii, tremura și urlă nefiresc, credincioșii adunându-se în jurul ei și forțând-o să îmbrățișeze racla cu relicva sfântă. Femeia țipă și încearcă să scape de strânsoarea oamenilor, însă mai multe persoane o țin presată de racla cu moaștele Sfintei Parascheva, în timp ce mai mulți preoți se roagă pentru scoaterea necuratului din corpul posedatei.

Moaștele Sfintei Parascheva sunt recunoscute ca fiind făcătoare de minuni, credincioșii venind cu tot felul de obiecte pe care vor să le sfințească. La procesiunea din acest an au fost prezenți peste 20.000 de credincioși, iar coada s-a întins pe câțiva kilometri, oamenii asștepând și 24 de ore să atingă racla cu moaștele Sfintei Parascheva.

Femeia posedată este doar una dintre sutele de persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit autorităților române, peste 600 de persoane au avut nevoie de acordarea primului ajutor medical din cauza problemelor medicale accentuate de oboseală și frig, de la începutul pelerinajului la Moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva. Lt.col Marius Țăranu, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, a declarat că 25 din cei 600 de pelerini care au avut nevoie de îngrijiri medicale au fost duși la spital pentru asistență medicală de specialitate.

Vă avertizăm că urmează imagini cu un înalt impact emoțional.

 
Exorcism la moaștele Sfintei ParaschevaSlujbă de EXORCISM la moaștele Sfintei Parascheva. Posedata, răstignită de oameni pe racla cu oseminte (VIDEO) Povestea, aici ---> http://goo.gl/48c4ak

Posted by MT News on Tuesday, October 27, 2015

Alte stiri din Bizar

Ultima oră