SFÂȘIETOR! Un copilaș de trei ani a stat două zile lângă corpul neînsuflețit al mamei sale

12 Iun 2015
SFÂȘIETOR! Un copilaș de trei ani a stat două zile lângă corpul neînsuflețit al mamei sale
Sociopatizarea, lipsa unor legături sociale care să ne țină conectați cu rudele, prietenii sau măcar cu persoane cunoscute, este una din problemele cu care ne confruntăm din ce în ce mai mult în ultimele decenii. Trăim prea mult pe cont propriu, nu mai știm să ne apropriem unii de ceilalți, ne izolăm...

mirror.co.uk
informează despre o tragedie petrecută în Australia, mai precis în Perth, unde un copilaș de numai trei anișori a fost nevoit să stea timp de două zile lângă corpul neînsuflețit al mamei sale.

Masob Macdonald, în vârstă de numai trei ani, a fost găsit în locuința sa, alături de corpul neînsuflețit al mamei sale, decedată în urma unui atac asmatic.

Până când a fost descoperită teribila dramă, bietul copil a fost nevoit să trăiască timp de două zile lângă corpul mamei sale. Cum a supraviețuit, cum s-a descurcat de unul singur, cât de mult îi va influența această traumă majoră parcursul vieții, doar el va ști să dea un răspuns la toate acestea.

Culmea este că tânăra mamă avea părinți, care au sesizat evenimentul după o perioadă destul de lungă de timp, dar care au fost în stare să ofere declarații media.
"Am rămas cele mai apropiate rude ale lui Mason, i-am fost alături la spital. La început era foarte trist, dar pe parcurs și-a mai revenit. I s-a explicat că mama sa a murit, dar nu suntem foarte siguri că a înțeles acest lucru. Vom avea grijă de el în continuare", a declarat presei tatăl femeii decedate.

Nici nu mai știi ce sa zici după o astfel de întâmplare, ne îndreptăm către o epocă în care nu vom mai avea sentimente, vom fi egoiști, fiecare va fi pe cont propriu?


Alte stiri din Bizar

Ultima oră