Măcinată de vinovăţie, o mamă a recunoscut că şi-a ucis fiul. După 52 de ani

21 Iul 2015
Măcinată de vinovăţie, o mamă a recunoscut că şi-a ucis fiul. După 52 de ani
O mamă măcinată de vinovăţie pentru că şi-a ucis fiul nou-născut acum 52 de ani a fost scutită de ispăşirea unei pedepse cu închisoare, după ce a mărturisit, în cele din urmă, că este vinovată de crimă. Melody Casson avea doar 15 ani când şi-a ucis fiul, pe Wayne, când acesta avea numai 18 zile, scrie metro.co.uk.

La vremea respectivă ea a declarat poliţiei că s-a rostogolit în pat şi a nimerit deasupra copilului, în timpul somnului. Dar, de fapt, ea l-a sufocat cu o pernă, în încercarea de a-l face să tacă. Bietul copil plângea prea mult! Acesta a fost secretul bine păzit de ea în ultimii 52 de ani.

Casson a declarat în faţa instanţei:”Aveam 15 ani şi am născut un bebeluş care plângea continuu. I-am pus o pernă pe faţă şi l-am sufocat şi ucis. Am declarat că a fost un accident, dar nu a fost. Eu l-am ucis”.

Ea a fost condamnată la o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare de Leicester Crown Court, care a decis că nu a avut intenţia de a-l omorî pe Wayne.

Judecătorul a declarat că „acesta este un caz neobişnuit şi ar putea fi chiar unic. Avea 15 ani, era şcolăriţă, era un copil şi a trăit tinereţea şi întreaga viaţă de adult în umbra acestei infracţiuni”.

Celălalt fiu al lui Casson Darren, a murit într-un accident de maşină în 1983, la numai 18 ani, cu două zile înaintea celei de-a 20-a aniversări a morţii lui Wayne.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră