Lacrimi și tristețe pe pagina de Facebook a lui Crin Antonescu: Noi, criniștii, suntem aceiași oameni determinați care așteaptă orice semn de la președintele lor!

26 Mai 2015
Lacrimi și tristețe pe pagina de Facebook a lui Crin Antonescu: Noi, criniștii, suntem aceiași oameni determinați care așteaptă orice semn de la președintele lor!
În 2015, fostul lider politic Crin Antonescu a devenit un fel de moroi al politicii românești, apărând și dispărând fără niciun scrupul. Dacă mai ieri era scos din poza de grup a Partidului Național Liberal și n-a sesizat nimeni, partid pe care chiar domnia sa l-a condus o perioadă de timp, astăzi lipsa domnului Antonescu nu mai trece așa ușor neobservată.

Dovadă stă chiar pagina de Facebook a domnului Antonescu, unde "criniștii" varsă lacrimi de tristețe și dor de președintele lor, dar îl și ceartă pentru decizia de a preda PNL-ul în mâna "băsiștilor din PDL".  De fapt, întrebarea "unde sunteți, domnule Crin Antonescu" este grav umbrită de o alta: "cand o sa aflam totusi de ce ai dat partidul pe mana oamenilor lui basescu?", repetată obsesiv de zeci de persoane, după cum se poate citi la comentarii.

Din păcate pentru "criniști", domnul Antonescu nu răspunde nici laudelor, nici criticilor, dar nici întrebărilor celor care își varsă năduful pe pagina domniei sale. Ultima postare a domnului Antonescu datează din 24 mai, pare inspirată din Osho și se bazează pe principiul nobil: "nu conteaza cât, ci cum". "Vă spun, în ceas aniversar: pesemne că partidele, ca și indivizii, nu pot hotărî cât trăiesc, dar hotărăsc cum trăiesc", a scris Crin Antonescu.


Alte stiri din Bizar

Ultima oră