NU RATA! Pomana De 40 De Zile A Lui Jon Snow se ține în ROMÂNIA. Vin zeci de mii de fani ai Game Of Thrones!

01 Iul 2015
NU RATA! Pomana De 40 De Zile A Lui Jon Snow se ține în ROMÂNIA. Vin zeci de mii de fani ai Game Of Thrones!
Pomana De 40 De Zile A Lui Jon Snow se va ține în România! Este anunțul care a tulburat și încântat deopotrivă fanii români ai serialului Game Of Thrones. Dacă nu sunteți la curent cu evoluția evenimentelor în serialul Game of Thrones, acest articol conține spoilere și vă poate opri în a vă arunca televizorul pe geam. Au curs râuri de articole și comentarii după moartea umilitoare a lui Jon Snow, ultimul favorit al fanilor Game Of Thrones. S-au destrămat familii după moartea lui, copiii au plecat în lume, au secat fântâni și alte grozăvii.  Jon Snow a fost lăsat să moară ca un câine, în bătătura înghețată a Castelului Negru (Castle Black), înjunghiat mișelește chiar de colegii săi.

jon snow pomana romania universitate

Dar el nu va fi uitat și, pentru a aduce un omagi personajului preferat din Game of Thrones, românii pregătesc cel mai mare eveniment pe Facebook, de la ziua Izabellei, petrecerea la care și-au anunțat prezența 70.000 de persoane. Intitulat "Pomana De 40 De Zile A Lui Jon Snow", evenimentul are deja peste 24.000 de confirmări (la momentul publicării acestui articol) și se anunță să fie o nebunie, dacă nu se anulează până atunci.

"Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea devreme dintre noi. Te-am iubit mult şi te-am pierdut. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre Jon Snow! Un om deosebit, săritor în ajutorul celor nevoiaşi, un om cu inima de aur. Universul e un loc mai sărac fără tine acum. Să-ţi fie ţărână uşoară! Nu te vom uita niciodată, Jon!" stă scris pe pagina de promovare a evenimentului.

jon snow pomana romania universitate

Pomana De 40 De Zile A Lui Jon Snow se ține la Universitate, în față la Intercontinental, în 24 iulie, ora șapte seara. Scrie dacă mergi sau nu și de ce. Comentariul tău poate fi premiat cu un cozonac personalizat pentru pomana lui Jon Snow.

Valar Morghulis!

Alte stiri din Bizar

Ultima oră