O fetiță a mărturisit că a fost violată de fratele ei. Gestul surorii sale a îngrozit familia

07 Ian 2016 | scris de Cristi Ionescu
O fetiță a mărturisit că a fost violată de fratele ei. Gestul surorii sale a îngrozit familia

O tânără în vârstă de 26 de ani și-a îngrozit familia, după ce a aflat de la sora sa mai mică faptul că fratele lor ar fi violat-o de mai multe ori. Femeia n-a stat mult pe gânduri și nici nu s-a obosit să anunțe autoritățile, sau să urmeze calea legală. Și-a sunat prietenul și l-a rugat s-o ajute să-l momească pe fratele ei într-o zonă mai retrasă, unde să stea de vorbă cu el despre incident.

Tânărul s-a conformat și l-a atras pe fratele femeii într-o zonă necirculată, apoi femeia l-a confruntat. Pentru că tânărul a negat că i-ar fi făcut ceva surorii sale, femeia l-a amenințat că-l împușcă dacă nu spune adevărul. Pentru că bărbatul nu și-a schimbat discursul, femeia l-a împușcat în cap. Apoi a luat un bolovan și a lovit cadavrul în cap până a obosit, apoi s-a predat poliției din localitate, spunând că nu-i pare rău pentru nimic și că a înfăptuit voia divină.

Autoritățile din Jeddah, Arabia Saudita, locul unde s-a produs tragedia, au emis un comunicat în care precizează că s-a deschis o anchetă pentru a proba afirmațiile fetiței, însă, în orice caz, ucigașa fratelui va fi condamnată la moarte. "Este dramatic. Într-o singură zi, copilul a rămas atât fără frate, cât și fără soră, din cauza unei afirmații pe care, la momentul respectiv, n-a putut să o probeze", scrie cotidianul local Okaz daily.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră