Ce BIZAR, câtă UMILINȚĂ pentru câțiva lei: "Hai, te bagi puțin, te bălăcești și gata". Ce face românul pentru bani (VIDEO)

12 Iul 2015
Ce BIZAR, câtă UMILINȚĂ pentru câțiva lei:
Incredibil ce pot face unii pentru bani. Mulți dintre noi manifestă înțelegere către astfel de situații, ba chiar amuzament. Ăsta e și scopul filmării, de fapt, amuzamentul românului. Unii au un simț al umorului mai aparte și poate nu râd la situații sau glume hai să le spunem tradiționale. Unii poate au nevoie de ceva mai mult să râdă. Normal, ei sunt înțeleși, de aceea există mai multe tipuri de umor. Umor negru, umor englezesc și alte tipuri de umor, pentru diferite tipuri de oameni.

În imagini apare un tânăr care pare să fie dispus la orice pentru suma corectă. Chiar și dacă asta înseamnă să te bălăcești într-o baltă de noroi și alte mizerii.

Însă, cu toate acestea, n-am identificat încă tipul de umor reprezentativ celor care au pus la cale ce veți vedea în videoclipul de mai jos. De ce ai pune pe cineva să facă așa ceva? Ce fel de tip de umor trebuie să ai ca să te amuze așa ceva? Încercați dumneavoastră să răspundeți, noi n-am reușit.

 
Ce face românul pentru bani. Tu ai face-o?

Alte stiri din Bizar

Ultima oră