Bărbatul cu cel mai mare penis din lume refuză operaţia de micşorare

22 Ian 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Bărbatul cu cel mai mare penis din lume refuză operaţia de micşorare

Deşi are numeroase probleme de sănătate şi nu mai e demult tânăr, un mexican, care deţine, neoficial, recordul privind cel mai mare penis din lume, a refuzat operaţia de mişcorare, relatează presa tabloidă britanică.

Infecţiile urinare frecvente, imposibilitatea de a avea relaţii sexuale, dar şi de a dormi cu faţa în jos sunt doar câteva dintre problemele lui Roberto Esquivel Cabrera, în vârstă de 54 de ani, din Saltillo, Mexic, relatează mirror.co.uk.

"Sunt celebru în lume şi sunt fericit cu penisul meu. Ştiu că nimeni nu-I are mai mare ca mine. Aş vrea să intru în Cartea Recordurilor, dar nu acceptă un asemenea record", spune mexicanul, a cărei bărbăţie măsoară aproape 20 de cm lungime (9,5 inci) în repaus.

În ciuda mândriei afişate de Roberto, reprezentanţii comunităţii medicale îl sfătuiesc să facă o operaţie de reducere. Doctorul Jesus David Salazar Gonzalez a declarat că l-a sfătuit pe Roberto să-şi facă operaţia pentru a avea o viaţă normală. "Nu acceptă, preferă să aibă un penis mai lung decât ceilalţi", a mai spus doctorul. El a adăugat că în cultura latino, mexicană, cine are penisul mai lung este mai macho.

"Este ceva care face diferenţa, îl face să se simtă special", a adăugat doctorul. Din cauza bărbăţiei sale, mexicanul nu poate munci şi primeşte ajutor social de la stat.

Sursa foto: mirror.co.uk

 

 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră