Își redacta scrisoarea de adio în avion. O pasageră i-a citit biletul şi a alertat stewardesele

31 Mai 2015
Își redacta scrisoarea de adio în avion. O pasageră i-a citit biletul şi a alertat stewardesele
Incident neobișnuit pe aeroportul din San Francisco, SUA. În timp ce un avion al companiei Virgin America se pregătea să decoleze spre Austin, o pasageră a observat că bărbatul de lângă ea începe să scrie ceva în viteză, nervos, dar cu zâmbetul pe buze.  

Intrigată, ea s-a uitat peste umătorul acestuia pentru a vedea ce scrie. A rămas șocată când și-a dat seama că acesta redacta o scrisoare de adio în care amenința că va lua cu el și viețile mai multor oameni.

 

Fără să observe acesta, ea s-a scuzat că trebuie să meargă la toaletă, însă a alertat imediat stewardesele, care au solicitat intervenția poliției, notează revista germană Focus. ”Am văzut că scria că se va sinucide și va lua și pe alții cu ei. Când am înțeles despre ce e vorba, m-am speriat cu adevărat. M-am gândit imediat la copiii mei. În secret, am anunțat o stewardesă”, povestește ea.

 

Pilotul a anunțat imediat turnul de control și a transmis pasagerilor că avionul trebuie să se întoarcă la poartă, din cauza unor probleme tehnice.  Acolo așteptau deja polițiștii. Abia când pasagerul sinucigaș se afla în custodia poliției, ceilalți pasageri au fost informați despre motivele reale pentru care avionul nu a mai decolat.

 

Mai mulți experți au controlat aeronava după explozibil, însă nu au găsit nimic. Aeronava a primit acordul de a decola, însă 12 pasageri nu au dorit să mai continue zborul. După minute bune de așteptare, toți pasagerii s-au îmbarcat în avion și au ajuns cu bine la destinație. ”Situația a fost foarte bine ținută sub control de piloți”, a lăudat un pasager, pentru sursa citată. (I.D)

 

 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră