Un medic de la spitalul "Marie Curie" din Bucureşti a fost bătut de rudele unui copil

05 Apr 2017
Un medic de la spitalul "Marie Curie" din Bucureşti a fost bătut de rudele unui copil

Nemulțumiți de diagnosticul dat, părinții unui copil internat la Spitalul Marie Curie din București l-au luat la bătaie pe medicul ce-l avea în îngrijire, rănindu-l, sună o știre știre absurdă, dar se pare că în deplină normalitate pentru vremurile în care trăim, în care rațiunea și argumentele sunt înlocuite din ce în ce mai des de pumni și palme.

"Era un diagnostic de boală respiratorie nu foarte gravă, dumnealor fiind convinși că e vorba de un diagnostic mult mai sever. Nu era vorba de un copil cu o patologie severă, însă părinții lui s-au arătat profund nemulțumiți de îngrijirile și răspunsurile pe care medicul le-a dat și au devenit extrem de agresiv, în sensul în care după câteva cuvinte injurioase l-au atacat cu perechi de palme care nu se mai opreau și care au cauzat o sângerare a ochiului doctorului respectiv și aducerea dumnealui în stare de șoc", a declarat prof. dr. Mihaela Bălgrădean, şeful secţiei de nefrologie pediatrică de la spitalul Marie Curie, pentru Digi24.

"Agresiuni verbale au mai existat, însă bătaie de maniera a ce s-a întâmplat ieri n-am mai avut", a adăugat prof. dr. Mihaela Bălgrădean.

Potrivit acesteia, medicul agresat a depus o plângere la poliție, iar spitalul urmează să facă același lucri în decursul zilei de azi.

Conform prevederilor legale, ameninţarea personalului medical se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă, lovirea sau orice alte acte de violenţă - închisoare de la 6 luni la 3 ani, vătămarea corporală - închisoare de la 6 luni la 6 ani, vătămarea corporală gravă - închisoare de la 3 la 12 ani.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră