Cum şi-a transmis „live“ un interlop ieşean, fugar din 2007, întoarcerea acasă...Priviţi şi vă minunaţi!

14 Sep 2016 | scris de Mara Răducanu
Cum şi-a transmis „live“ un interlop ieşean, fugar din 2007, întoarcerea acasă...Priviţi şi vă minunaţi!

 

Poliția română spune a făcut toate demersurile pentru a-l captura timp de nouă ani, după ce a fost condamnat pentru infracțiuni rutiere la patru ani de închisoare. Totuși, ziaruldeiași.ro notează că în urma unei investigații din 2014 a dezvăluit că Belgian Tănase se afla în Londra. De asemenea, în 2008, implicat într-un proces, Belgian Tănase, căutat de autoritățile române și atunci, și-a făcut publică adresa din Franța.

Mai mult, belgian Tănase a fost arestat în Franța la sfârșitul lunii trecute, dar justiția franceză a fost obligată să îl elibereze, deoarece o instanță din Iași îi anulase mandatele de executare a pedepsei, în urma contestației depuse de interlop. Astfel a fost posibil ca Belgian Tănase să se întoarcă în Iași după nouă ani. După ce a revenit în țară, pe Facebook au fost publicate mai multe imagini de la o petrecere, în care Belgian Tănase sărbătorea alături de familia lui.

Belgian Tănase face parte din clanul interlopului Comos. El a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu executare pentru că a condus fără permis și a refuzat prelevarea probelor bilogice. Condamnarea a fost cu executare deoarece nu se afla la prima faptă de acest gen. Înainte de decizia din 2007, Belgian a fugit din țară și a fost dat în urmărire generală.

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră