IMPORTANT! Traficul rutier restricţionat astăzi pentru meciul Steaua - Manchester City

16 Aug 2016 | scris de Mara Răducanu
IMPORTANT! Traficul rutier restricţionat astăzi pentru meciul  Steaua - Manchester City

 

Mijloacele RATB  care circulă pe strada Vatra Luminoasă și au capăt de linie în rondul de pe bulevardul Pierre de Coubertin, vor fi deviate pe strada Tony Bulandra, având capăt de linie la depoul Vatra Luminoasă, precizează comunicatul. Restricțiile de circulație vor fi menținute până la defluirea totală a spectatorilor, potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București.

Conform sursei citate, rutele ocolitoare sunt: șoseaua Mihai Bravu-șoseaua Iancului- șoseaua Pantelimon; bulevardul Unirii-bulevardul Basarabia-bulevardul Chișinău-bulevardul Pantelimon.

Brigada Rutieră București le solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenție, să folosească rutele ocolitoare și să respecte semnalele polițiștilor rutieri aflați în trafic pentru devierea acestuia. Partida de fotbal între echipele Steaua București și Manchester City are loc în cadrul primei manșe a play-off-ului Ligii Campionilor.

Metrorex n-a prelungit programul la metrou, deși în mai multe cazuri când se jucau finale de Cupa României sau Cupa Ligii și orele erau înaintate, a recurs la prelungirea programului. Reprezentanții Metrorex n-au primit nicio cerere în acest sens din partea clubului Steaua, acesta fiind motivul pentru care n-au luat în conisderare prelungirea programului.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră