PRIMUL MESAJ al salvamontistei de la Straja desfigurată de interlopul Sorin Palesică

09 Feb 2016 | scris de Mara Răducanu
PRIMUL MESAJ al salvamontistei de la Straja desfigurată de interlopul Sorin Palesică

Agresorul salvamontistei din stațiunea Straja a fost arestat preventiv astăzi pentru o perioadă de 30 de zile, în urma hotărârii luată de magistrații Judecătoriei Petroșani, după ce procurorii l-au acuzat de comiterea infracțiunilor de lovire și alte violențe. Iniţial, Sorin Palesică, interlop cu patalama din Lupeni, fost recidivist, cunoscut în zonă pentru ieşirile lui violente, a fost amendat şi lăsat în libertate. După ce presa locală a dezvăluit incidentul şi imaginile care au surprins felul în care salvamontista este bătută de agresor au fost făcute publice, Palesică a fost chemat, din nou, la audieri. Bărbatul va fi trimis în arestul poliției din Târgu Jiu.

CITIŢI ŞI: VIDEO. IMAGINI ŞOCANTE.Salvamontistă desfigurată cu bătaia într-un bar din Straja. Cine este AGRESORUL amendat, iniţial, doar cu 1000 de lei

Instanța a respins cererea formulată de Constantin Sorin Palesică, prin apărătorul său, de a fi cercetat în stare de arest la domiciliu sau sub control judiciar, se arată în hotărârea publicată pe portalul instanțelor de judecată.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani au finalizat luni audierea bărbatului care a bătut-o pe salvamontista din stațiunea Straja, pe numele lui Sorin Constantin Palesică fiind emisă o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile sub acuzația de lovire și alte violențe. Împotriva lui Palesică au fost depus plângeri trei persoane, dintre care două au prezentat anchetatorilor și certificate medico-legale din care reiese că au nevoie de îngrijiri medicale pentru 4-5 zile.

CITIŢI ŞI: Bătăuşul de la Straja,întâi amendat şi, într-un final, arestat. Agresorul Sorin Palesică, recidivist şi interlop cu „patalama“ în Lupeni

Femeia a fost agresată sub ochii unui jandarm care era în timpul liber. Jandarmul este acum anchetat de superiori pentru că n-a intervenit în ajutorul femeii, dar în urmă cu patru ani a fost şi el victima unui alt agresor, a fost înjunghiat. Miruna Inel, salvator montan în cadrul formației Salvamont Lupeni, a fost bătută, sâmbătă dimineață, la ora 2:00, în barul Taho din stațiunea montană Straja, de un cunoscut interlop din Lupeni, Constantin Sorin Palesică, potrivit voceastrazii.com. Tânăra a fost lovită de mai multe ori peste faţă, inclusiv cu pumnul. În imaginile înregistrate de camerele de supraveghere se vede momentul în care un individ cu chelie, o cheamă la el pe tânără şi o loveşte direct peste faţă. Tânăra se dezechilibrează, dar se apleacă spre agresor încearcând să continue discuţia. Acesta o loveşte din nou cu palma şi apoi îi aplică un pumn în plină figură.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră